Privacystatement

DealKiezer B.V., hierna genoemd “DealKiezer”, gevestigd aan Keizersveld 2, 5803 AN, Venray, Nederland, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
Adres: Keizersveld 2, 5803 AN, Venray, Nederland
Website: https://www.dealkiezer.nl
Tel: 085 – 06 00 676

Wil je weten wie binnen DealKiezer verantwoordelijk is voor de verwerking van jouw persoonsgegevens? Neem dan contact op via: help@dealkiezer.nl

Persoonsgegevens die wij verwerken

DealKiezer verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • NAW-gegevens
  • Geboortedatum
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Financiële gegevens
  • Koopcontractgegevens
  • Klachten
  • Online: navigatie en internet
  • Kenteken en/of VIN-nummer van uw voertuig
  • IP-adres
  • Profielen

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online-activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je ervan overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via help@dealkiezer.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

DealKiezer verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Het afhandelen van jouw betaling
  • Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
  • Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
  • Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
  • Je de mogelijkheid te bieden een account aan te maken
  • Om goederen en diensten bij je af te leveren
  • DealKiezer analyseert jouw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouw voorkeuren.
  • DealKiezer volgt jouw surfgedrag over verschillende websites waarmee wij onze producten en diensten afstemmen op jouw behoefte.

Geautomatiseerde besluitvorming

DealKiezer neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van DealKiezer) tussen zit.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

De hierboven beschreven persoonsgegevens worden bewaard voor zolang als nodig om onze dienstverlening af te handelen. Daarna bewaren wij gegevens nog maximaal één jaar voor de beschreven statistische doeleinden. De gegevens worden vervolgens geanonimiseerd, tenzij er een wettelijke plicht is die langer bewaren vereist (zoals de fiscale bewaarplicht van zeven jaar).

Delen van persoonsgegevens met derden

DealKiezer deelt jouw persoonsgegevens met verschillende derden, mits dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de overeenkomst of om te voldoen aan een eventuele wettelijke verplichting. Met bedrijven die je gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. DealKiezer blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen. Dit doen wij alleen met jouw nadrukkelijke toestemming.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

DealKiezer gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. DealKiezer gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die jouw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd over deze cookies en hebben we je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen. Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Op deze website worden ook cookies geplaatst door derden. Dit zijn bijvoorbeeld adverteerders en/of de sociale media-bedrijven. Hieronder een overzicht:

Noodzakelijke cookies
NaamDoel van de cookieDuur plaatsing
CookiebotSchakelt cookie-toestemming in voor meerdere websitessession
Google AnalyticsEr worden cookies geplaatst om een beter inzicht te verkrijgen in het gedrag van de bezoeker op onze website. Hiermee wordt vervolgens de gebruikerservaring op de website verbeterd. Wij hebben een verwerkersovereenkomst gesloten met Google waarin afspraken zijn vastgelegd over de omgang met de verzamelde gegevens. Het is Google niet toegestaan om de verkregen gegevens te delen of te gebruiken voor andere Google-diensten en wij laten IP-adressen anonimiseren. Google Tag Manager wordt hierbij gebruikt als technisch middel om het script van Google Analytics te beheren. session
MicrosoftRegistreert gegevens over bezoekers die over meedere websites heen, meerdere bezoeken doen. Deze informatie wordt gebruikt om bezoeken via de juiste servers te routeren, en om de efficiëntie van advertenties op websites te meten.session
Google TagmanagerMet behulp van Tag manager beheren we welke scripts wel en niet geplaatst worden, afhankelijk van de keuzes van een bezoeker in de cookie-banner.1 jaar
jQueryJQuery is een JavaScript-bibliotheek voor dynamische en interactieve websites.session
Voorkeuren cookies
NaamDoel van de cookieDuur plaatsing
KentekenDeze cookie slaat het opgegeven kenteken op.1 jaar
Statistieken cookies
NaamDoel van de cookieDuur plaatsing
Google AnalyticsHiermee kunnen we meerdere apparaten, sessies en betrokkenheidsgegevens koppelen aan dezelfde bezoekers, om een samenhangend beeld te krijgen van onze website gebruikers.1 jaar
HotjarEr worden cookies geplaatst om een beter inzicht te verkrijgen in het gedrag van de bezoeker op onze website.1 jaar
Marketing cookies
NaamDoel van de cookieDuur plaatsing
DaisyconDeze cookie wordt gebruikt om een match te maken tussen de publisher/website die de bezoeker heeft doorgestuurd en de transactie die hierdoor is gegenereerd. Anonieme transactiedata wordt doorgegeven aan Daisycon, bestaande uit: product omschrijvingen, omzet waarde, en demografische en geografische kenmerken. Deze zijn niet naar een persoon te herleiden en wordt enkel voor statistische doeleinden gebruikt en met Daisycon gedeeld. Naast de anonieme transactiedata geven we de volgende gegevens door die onder de AVG / GDPR vallen; 1) gepseudonimiseerde transactie ID’s. Deze transactie ID’s wordt niet gedeeld met derden en enkel door ons gebruik voor validatie-doeleinden. 2) Door het technisch proces wordt ook uw IP-adres aan Daisycon doorgegeven. Dit adres wordt alleen geanonimiseerd in het Daisycon systeem opgeslagen.1 jaar
FacebookGebruikt door Facebook om een reeks advertentieproducten te leveren, zoals realtime bieden van externe adverteerders. De Facebook pixel ziet daarnaast welke producten u bekijkt. Zo kunnen we u relevante advertenties tonen op Facebook.1 jaar
Google AnalyticsWij gebruiken de volgende advertentiefuncties van Google Analytics: Remarketing met Google Analytics: dit zetten wij in om opnieuw met gebruikers in contact te komen en hen relevante content te kunnen tonen. Geïntegreerde services ten behoeve van advertentiedoeleinden waarvoor Google Analytics gegevens verzamelt, met inbegrip van gegevens die worden verzameld via advertentiecookies en ID’s.1 jaar
Google AdsDeze cookie maakt het mogelijk om om advertenties te tonen bij de zoekresultaten van de Google zoekmachine. Ook wordt deze geplaatst om clicks en aanvragen te kunnen meten om zo onze advertentiecampagnes te optimaliseren. Ook stelt deze cookie ons in staat om bezoekers die bepaalde pagina’s op onze website hebben bezocht opnieuw te bereiken via advertenties op sites van derden.3 maanden
Microsoft BingBing is een dienst van Microsoft die het mogelijk maakt om advertenties te tonen bij de zoekresultaten van de Bing zoekmachine. Deze cookie wordt geplaatst om clicks en aanvragen op onze advertenties te kunnen meten om zo onze campagnes te optimaliseren. Ook kunnen we door deze cookie bezoekers die bepaalde pagina’s op onze website hebben bezocht, opnieuw bereiken via advertenties op sites van derden. Wordt ook geplaatst om bezoekers die bepaalde pagina’s op onze website hebben bezocht opnieuw te bereiken via beeld- of tekstadvertenties op websites van derden.1 jaar
YoutubeOp onze website zijn video’s van YouTube opgenomen. Deze video’s gebruiken stukjes code van YouTube. Door middel van deze code worden cookies geplaatst die door YouTube gebruikt kunnen worden. Wij hebben geen invloed op het verdere gebruik van de informatie die daardoor door YouTube wordt verzameld. Leest u regelmatig hun privacyverklaring om te weten wat zij met uw (persoons)gegevens doen die zij via deze cookies verwerken.1 dag

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door DealKiezer. en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar help@dealkiezer.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek. DealKiezer wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

DealKiezer neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er zijn aanwijzingen van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via help@dealkiezer.nl. DealKiezer heeft de volgende maatregelen genomen om jouw persoonsgegevens te beveiligen:

  • Beveiligingssoftware, zoals een virusscanner en firewall.
  • TLS (voorheen SSL) Wij versturen jouw gegevens via een beveiligde internetverbinding. Dit kun je zien aan de adresbalk ‘https’ en het hangslotje in de adresbalk.