Klantervaringen

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.0!
Gebaseerd op 34 echte klantervaringen.

Bekijk meer op klantenvertellen.nl

Binnen twee dagen alles perfect geregeld

Nadat de gegevens en fotos op de site waren geplaatst en na een telefoontje had ik de dag daarop al drie biedingen. Auto was dezelfde week al verkocht. Bemiddeling door dealkiezer was perfect. Je hebt zelf geen gedoe met potentiele kopers. Echt een aanrader.

Jim,
Noordwijkerhout
24-08-2020

Top bedrijf!

In eerste instantie was ik sceptisch over dit soort bedrijven. Maar mijn verwachtingen zijn overtroffen en mijn auto was snel verkocht tegen een redelijke prijs. Goed geholpen door Bram. Bedankt!

Marloes,
Eindhoven
23-08-2020

Auto binnen 1 week verkocht

Na enkele biedingen uit de buurt heb ik toch mijn Nissan Note verkocht aan een dealer 150km van mij vandaan. Ik vind het zeer prettig dat je een overzicht heb. Top!

Bert,
Hengelo
17-08-2020

Goed!

Prettige verkoop.

Kees,
Groningen
10-08-2020

Snel van mijn auto af

Na de auto te hebbeb aangemeld werd ik dezelfde dag gebeld met biedingen. Het hoogste bod was ook nog is inde buurt dus dat was mooi meegenomen.

Tim,
Nijmegen
03-08-2020

Helaas niet verkocht

Auto helaas niet verkocht omdat de biedingen niet hoog genoeg waren. Wel goeie service en weet nu ongeveer wat mijn auto waard is (als ik deze aan dealers verkoop).

Anoniem,
Uden
02-08-2020

Goed!

Eenvoudig en snel verkocht!

Ingrid,
Boxmeer
29-07-2020

Fijne samenwerking!

DealKiezer is een goede partij, aanbevolen!

Peter,
Groenen
27-07-2020

Blijft persoonlijk betrokken tot de deal rond is.

Vrij kort na aanmelding kreeg ik telefoon. Aanvullende info werd gevraagd en binnen 2 uur kreeg ik een goed bod. Uiteindelijk ging de verkoop iets anders doordat er een defect werd geconstateerd. Dit wisten wij niet maar konden het zelf daarna ook zien. Dealkiezer ging (in overleg met mij) opnieuw onderhandelen en alsnog kon ik de auto met een goede prijs verkopen. Daags na verkoop belde dealkiezer me nogmaals om te vragen of alles verder naar wens was gegaan. Zeker aan te bevelen en geen rare onderhandel praktijken bij hun

Angelique,
Arcen
06-07-2020

Super!

Snel verkocht.

Rens,
Tilburg
29-06-2020

Prima begeleiding en nazorg

Snel, hulpvaardig, betrouwbaar en vriendelijk

Cas,
Reuver
23-06-2020

Persoonlijk, deskundig, betrouwbaar

Ik heb een bijzonder aangename ervaring met Dealkiezer! Vanwege hun persoonlijke en betrokken aanpak viel me direct op dat Dealkiezer absoluut geen gemiddelde autoverkoper is, maar ver boven de rest uitstijgt wat betreft aandragen van oplossingen, heldere communicatie, bereikbaarheid wat resulteert in een tevreden klant!

Maurice,
Geldrop
18-06-2020

Goed maar weinig reactie

Komen zeker met een goed bod.

L.,
Eindhoven
08-06-2020

boven verwachting

Uit mijn omgeving hoorde ik dat dit soort bedrijven vaak een (te) laag bod doen. Ondanks de twijfel toch geprobeerd en een redelijke prijs gekregen. Handig om te zien wat de recensie van de bieder is en of deze betrouwbaar is. Aangenaam verrast door de hulp.

Lotte,
Wageningen
08-06-2020

Goed om te weten wat je auto waard is

Benieuwd wat mijn auto ongeveer waard was voor de verkoop, dus daarom maar s opgegeven. Uiteindelijk een stuk of 5 biedingen gekregen waarbij 2 hoog genoeg om te verkopen. Keuze gemaakt voor een dealer in de buurt en een week later verkocht.

Berend,
Tilburg
23-05-2020

Werkt perfect !!

Voor ons is dit een nieuw concept. We werden zeer vriendelijk te woord gestaan en kregen nadat we de gegevens van de auto doorgegeven hadden, enkele biedingen door gemaild. Binnen 1 dag was onze auto verkocht voor een goede prijs. Ook na de afhandeling werd er nog geïnformeerd of alles naar wens verlopen was. Wij kunnen dit bedrijf ten zeerste aanbevelen. Heerlijk... geen zeurders aan de deur, geen rompslomp met allerlei papieren en auto’s proberen. Bij ons hangt get telefoonnummer op het prikbord en we gaan zeker terug als we weer een auto willen verkopen

Laurens,
Venray
20-05-2020

Super snel mijn Volkswagen verkocht!

Prettig verkoop van mijn VW Golf. Binnen 1 dag een bod en na 5 dagen de overdracht aan de dealer. Aanbevolen!

Frank,
Almere
18-05-2020

Goeie service

Via een advertentie op de site terecht gekomen en mijn auto maar is aangemeld. Uiteindelijk een prima bod gekregen en goed geadviseerd bij mijn keuze. Bedankt voor de hulp!

P. Van der Hoorn,
Helmond
11-05-2020

Goed geholpen door Bram!

De heer Hansen heeft mij goed en snel geholpen met de verkoop van mij auto!

Suzanne,
Vlissingen
07-05-2020

Fijne verkoop!

Auto was snel aangemeld en verkocht, aanrader!

Pieter,
Hengelo
07-05-2020

Gemakkelijk en betrouwbaar

Het was super makkelijk om mijn auto aan te melden via DealKiezer. Alle stappen stonden duidelijk beschreven. Verder werd ik na de aanmelding binnen 1 uur gebeld, wat een service’ Ik zal in toekomst zeker denken aan DealKiezer bij de verkoop van mijn auto!

Sofie,
Oirlo
04-05-2020

Zeer prettige en persoonlijke ervaring

Ik heb mijn auto aangemeld en binnen 2 weken een goede prijs weten te krijgen voor mijn auto. Een prettige ervaring en goede service. Veel makkelijk dan zelf je auto proberen te verkopen via het internet.

Daan ,
Nijmegen
04-05-2020

Prettige verkoop!

Aanmelden was eenvoudig, verkocht aan goede dealer.

Meike,
Utrecht
04-05-2020

Eenvoudig vergelijken biedingen

De verkoop van mijn auto ging vlekkeloos, zeer tevreden. Ik kon gemakkelijk alle biedingen vergelijken in mijn account. Ik beveel DealKiezer zeker aan!

Hans,
de Vries
30-04-2020

Werkt goed

Heel fijn dat je zelf de regie in handen blijft houden. Gewoon gewacht tot er een goed bod kwam, wat gelukkig al snel het geval was. Overdracht etc. ook goed verlopen. Het werkt allemaal gewoon goed.

A,
Hegelsom
22-04-2020
Auto weg achtergrond

Dit biedt niemand anders

NL

Ik weet mijn kenteken niet