Hoe werkt het?

Wij helpen je van begin tot eind met de verkoop van je auto, maar jij hebt de touwtjes in handen! Bied je auto eenvoudig aan, ontvang betrouwbare biedingen, vergelijk en maak een keuze.

Benieuwd hoe wij precies te werk gaan?

Stap 1:Auto aanmelden

Meld je auto aan in vier eenvoudige stappen. Omschrijf de auto zo goed mogelijk. Dit verhoogt de kans op een bod naar waarde van jouw auto.
Voer je kenteken in
Beoordeel de staat van jouw auto
Upload foto's van jouw auto
Laat contactgegevens achter

Stap 2:Wij nemen contact op

Samen lopen we de aanmelding telefonisch na. Vervolgens wordt jouw aanmelding automatisch aangevuld met de opties en accessoires die bij jouw auto zitten. Hiermee krijgen RDW-erkende dealers een compleet beeld van jouw auto. Binnen 48 uur krijg jij inzicht in alle vrijblijvende biedingen op jouw auto.
Auto achtergrond weg onderkant

Stap 3:Vergelijk biedingen

In jouw eigen account kun je eenvoudig de biedingen vergelijken en de beste deal kiezen. Omdat wij transparantie belangrijk vinden kun je de biedingen vergelijken op basis van:
Prijsopbouw en overdrachtscondities
Afstand van jou tot de dealer
Recensies van onze RDW-erkende dealers

Stap 4:De deal

Heb jij de beste deal gevonden? Dan kun je gemakkelijk het bod accepteren en de verkoop definitief maken.

Je ontvangt direct een digitale verkoopovereenkomst met daarin alle gemaakte afspraken. Het enige wat jij hoeft te doen is contact opnemen met de dealer en een afspraak maken voor de overdracht. Na de overdracht ontvang je direct het geld op je rekening en een vrijwaring.
Auto achtergrond weg onderkant

Onze klanten beoordelen ons met een 9.0!

Gebaseerd op 34 echte klantervaringen op klantenvertellen.nl.

Lees meer klantervaringen

Persoonlijk, deskundig, betrouwbaar

Ik heb een bijzonder aangename ervaring met DealKiezer! Vanwege hun persoonlijke en betrokken aanpak viel me direct op dat Dealkiezer absoluut geen gemiddelde autoverkoper is, maar ver boven de rest uitstijgt wat betreft aandragen van oplossingen, heldere communicatie, bereikbaarheid wat resulteert in een tevreden klant!

Maurice,
Geldrop
18-06-2020

Boven verwachting!

Uit mijn omgeving hoorde ik dat dit soort bedrijven vaak een (te) laag bod doen. Ondanks de twijfel toch geprobeerd en een redelijke prijs gekregen. Handig om te zien wat de recensie van de bieder is en of deze betrouwbaar is. Aangenaam verrast door de hulp.

Lotte,
Wageningen
08-06-2020

Super snel mijn Volkswagen verkocht!

Prettig verkoop van mijn VW Golf. Binnen 1 dag een bod en na 5 dagen de overdracht aan de dealer. Aanbevolen!

Frank,
Almere
08-04-2020
Auto weg achtergrond

Dit biedt niemand anders

NL

Ik weet mijn kenteken niet