Over ons

Het is onze missie om jou te helpen met het eenvoudig verkopen van je auto.

Daarom DealKiezer

Tegenwoordig word je bij de verkoop van je auto geconfronteerd met een hele wereld aan mogelijkheden. Van onderhandelen met vreemde mensen aan de deur tot onbetrouwbare verkoopsites waarbij je niet weet of het bod gelijk is aan de waarde van jouw auto. Dit zijn geen zaken waar jij je bezig mee zou moeten houden.

Daarom is DealKiezer er om het je eenvoudig te maken. Bij ons krijg je inzicht in alle biedingen, kun je zelf vergelijken, en baseer je jouw keuze op reviews van onze RDW-erkende dealers.

Dat is DealKiezer en dit biedt niemand anders.

Vergelijk.

Kies.

Verkocht.

De mensen achter DealKiezer

Eén team, één taak. Het vinden van de beste deals is onze drijfveer, met een tevreden klant als doel!

Iedereen bij DealKiezer is gemotiveerd om onze klanten te helpen met het verkopen van hun auto. Ons team bestaat uit specialisten die met veel expertise een service verlenen die je mag verwachten bij de verkoop van je auto.

We zijn hier voor je, iedere stap van de weg.

Benieuwd wie de mensen achter ons bedrijf zijn?
Auto weg achtergrond

Het team

Bram Hansen

Sales

Rik Aben

Sales

Auto achtergrond weg onderkant

Wij zijn erkend duurzaam

DealKiezer vindt het belangrijk om haar steentje bij te dragen aan een duurzame toekomst. Om dit te realiseren hebben wij onze werkwijze zo duurzaam mogelijk ingericht en stellen deze continu bij. Hiervoor zijn wij dan ook beloond; sinds de oprichting zijn wij 'Erkend Duurzaam' gecertificeerd! Hier zijn we trots op.

Onze klanten beoordelen ons met een 9.4!

Gebaseerd op 1070 echte klantervaringen op klantenvertellen.nl.

Lees meer klantervaringen

Goede service

Bedankt!

Henk,
Cuijk
04-01-2021

Boven verwachting!

Uit mijn omgeving hoorde ik dat dit soort bedrijven vaak een (te) laag bod doen. Ondanks de twijfel toch geprobeerd en een redelijke prijs gekregen. Handig om te zien wat de recensie van de bieder is en of deze betrouwbaar is. Aangenaam verrast door de hulp.

Lotte,
Wageningen
08-06-2020

Binnen twee dagen alles perfect geregeld

Nadat de gegevens en fotos op de site waren geplaatst en na een telefoontje had ik de dag daarop al drie biedingen. Auto was dezelfde week al verkocht. Bemiddeling door dealkiezer was perfect. Je hebt zelf geen gedoe met potentiele kopers. Echt een aanrader.

Jim,
Noordwijkerhout
24-08-2020
Auto weg achtergrond

Dit biedt niemand anders

NL

Ik weet mijn kenteken niet