Klantervaringen

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.4!
Gebaseerd op 870 echte klantervaringen.

Bekijk meer op klantenvertellen.nl

Zeer netjes behandeld

Ik ben zeer netjes behandeld Ik heb 1 jaar moeten wachten op de nieuwe auto maar kunnen zij ook niets aan doen dat ligt aan kia fabrikant Maar verder prima zaken gedaan met Hansen Ik ben zeer tevreden

Peter Fransen,
Ysselsteyn Lb
27-05-2023

Wat een Service

Kundige verkopers ze denken met je mee en zijn niet te beroerd om wat meer tijd voor je te nemen, met verschillende verkopers contact gehad maar allemaal even kundig. Mooie Auto gekocht

Cor,
Venray
25-05-2023

Top auto, super service!

Super service gehad bij het kopen van een nieuwe auto.

Frank Van Berlo,
Panningen
23-05-2023

Geweldig

Goede service en vriendelijk personeel. Ik vond het geweldig hoe mijn eerste auto klaar stond toen ik hem op kwam halen.

Colinda,
Milheeze
20-05-2023

Top-service

Dit bedrijf blinkt uit in persoonlijke aandacht. De levering van mijn occasion was dik in orde. Alle service eromheen maakte voor mij het verschil. Verkoopadviseur Pim van der Putten had veel aandacht voor contact en ging net een paar stappen verder dan je mag verwachten. Dikke complimenten!

Marjan,
Weert
20-05-2023

Topbedrijf met zeer goede medewerkers.

We gingen informeren naar electrisch rijden en werden door "onze" verkoper herkent en in een goede sfeer voorgelicht. Toevallig was er een plugin-hybride aanwezig , waarin we een proefrit maakten en hem meteen maar gekocht hebben! Ook de afhandeling van de inruil en het prepareren van de nieuwe aanschaf ging heel vlot. Zeker een aanbevelingswaardig bedrijf!

Will Taks,
Overloon
15-05-2023

Heel fijn zaken gedaan!

Ze nemen de tijd voor je en alles is mogelijk. Makkelijke communicatie. Hebben nu een hele mooie auto gekocht!!

Jose,
Leunen
11-05-2023

Zeer positieve ervaring

Wij hebben een zeer goede ervaring gehad met de heer Gielen van VDNS Hansen. Proerlfrit, afhandeling en inruil zijn allemaal prima verlopen.

E. Steba,
Jisp
08-05-2023

Klantvriendelijk

Klantvriendelijke medewerkers. Denken mee in oplossingen.

Simone,
Baarlo
08-05-2023

super goed bevallen

Groot assortiment aan auto's. zeer vriendelijk ontvangen en te woord gestaan. Later toen we een auto gekocht hadden nog nooit zo uitgebreid en vakkundig uitleg gehad als bij Hansen Super.

Piet Flinsenberg,
Vredepeel
02-05-2023

Met veel respect geholpen

We hebben ons erg welkom gevoeld en zijn heel netjes geholpen. Er werd goed geluisterd naar onze wensen en wat voor ons belangrijk is aan een auto. Enige verbeterpuntje zou zijn dat ze nog meer weten over alle opties die aanwezig zijn. Maar eerlijk is eerlijk het zijn er ook wel heel erg veel. Wij hadden ons erg goed ingelezen dus wisten al van een aantal zaken af.

Patricia,
Roosendaal
24-04-2023

Heel erg positief

- Goed informatief gesprek - goede koffie en cappuccino ;-) - aangename atmosfeer

Julia,
Venlo
21-04-2023

Top, prima geholpen en zeer prettige kennismaking met dit bedrijf!

Eerste gesprek met verkoopadviseur voelde meteen vertrouwd. Géén gladde verkooppraatjes, waarvan wij sowieso niet houden, maar eerlijke uitleg en advies. Prima afleverservice!

Herman,
Well L
21-04-2023

Erg fijne en goede service!

We zijn erg goed geholpen door Bas! Vanaf het moment dat we zijn komen kijken, tot de proefrit en uiteindelijk tot aflevering van de auto. De auto werd op en top voor ons afgeleverd en zag er perfect uit! Alleen maar complimenten aan dit bedrijf.

Claudia,
Wanssum
20-04-2023

Fantastisch goed geholpen

Ik heb hier mijn kia gekocht. Ik heb het ervaren als een zeer eerlijke en open organisatie. Wij zijn uitstekend geholpen en zijn heel blij met onze nieuwe auto.

Geert,
Helmond
15-04-2023

Leuke sfeer en gastvrije ontvangst

Autobedrijf Hansen is een bedrijf die met je meedenkt naar wat jouw wensen zijn. Hier krijg je een eerlijk antwoord over, en er is geen gepush dat je iets moet kopen. Je wordt altijd gastvrij ontvangen, en er is goede sfeer onderling.

Kim,
Venray
15-04-2023

Goede service!

Fijn vriendelijke en heel goed geholpen door Pim! Goede uitleg netjes behandeld klasse!

Dennis,
Tilburg
14-04-2023

Voelde vertrouwd en veilig om met hen "op weg" te gaan.

Ze doen wat ze zeggen.....duidelijk, vriendelijk en correct.

Leny,
Leunen
12-04-2023

uitstekende service

Fijn bedrijf, geholpen door Tom en dat was een uitstekende ervaring mede door zijn rust en eindelijk een verkoper die niet dramt;-) dank daarvoor. Fantastische service achteraf, dus wij komen in de toekomst zeker terug!

Nancy,
EDE GLD
11-04-2023

Goeie uitleg betreft de aanschaf van onze auto

Prettig behandeld naar mijn gevoel eerlijk onderhandeld

Henk,
Boxmeer
10-04-2023

Geweldig!

Het was onze eerste ervaring met deze garage en was meteen super goed. De vriendelijkheid van iedereen, de verkoop van de auto wat later onze auto werd was top …..geen gladde praatjes gewoon het eerlijke verhaal. Ze informeren later nog hoe de auto bevalt en of we ergens tegen aan lopen…… top service!!

Annemie,
Venray
07-04-2023

Eerlijke en goede service

Fijn contact met de verkoper die me perfect heeft geholpen en gelijk wist wat ik belangrijk vondt. Mooie auto afgeleverd.

Wendy,
Montfort
06-04-2023

Goede ervaring

Volvo XC40 gekocht prima auto, fijne service

Frans,
Echt
06-04-2023

Super!

Prettig geholpen en geïnformeerd!

Jacomyn Jeuken,
Venray
31-03-2023

Zeer aardig personeel

Pim van der Putten is een zeer kundige en behulpzame verkoper. Een punt minder voor het proberen via KIA te financieren.

Kamil,
Venray
31-03-2023
Auto weg achtergrond

Dit biedt niemand anders

NL

Ik weet mijn kenteken niet