Klantervaringen

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.4!
Gebaseerd op 686 echte klantervaringen.

Bekijk meer op klantenvertellen.nl

Prima

Voor de eerste keer een auto gekocht bij VDNS Hansen en dat is goed bevallen. Prijzen zijn fors voor tweedehands auto's, maar dat heeft ook deels met de huidige markt te maken. Mocht ik een nieuwe auto ooit willen kopen dan zou ik zeker niet twijfelen om weer bij VDNS Hansen een auto te kopen. Ik heb veel goede dingen gehoord over hun service. Ik hoop dus dat bij eventuele problemen aan mijn auto in de toekomst ik deze goede verhalen mag bevestigen.

Ben,
Venray
13-08-2022

Goed geholpen

Zeer goed geholpen

Janssen ,
Grubbenvorst
13-08-2022

Prima en professioneel

Prima personeel wat weet wat de klant wil. Fijn om zaken mee te doen

H. Nooijen,
Milheeze
12-08-2022

Prima en correcte afwikkeling van zaken

Voor de aankoop van een nieuwe auto werden we eerst hartelijk ontvangen en werden we prima geadviseerd. Nadat we de definitieve keuze hadden aangegeven, werden de stukken snel en correct opgemaakt en werden de afspraken voor de aflevering overeen gekomen. We zijn zeer tevreden met de wijze waarop de heer Gielen ons heeft geadviseerd.

Martin Litjens,
oostrum
09-08-2022

Welkome ontvangst

Vriendelijk personeel. Neemt dat voor de klant, is vrolijk en enthousiast.

Nick,
Zutphen
01-08-2022

Heel fijn geholpen

Professioneel geholpen op een amicale manier. De auto zag er tiptop uit. De lange autorit ernaartoe was het zeker waard.

Jolanda ,
Etten-Leur
30-07-2022

Geweldig bedrijf , geweldige verkoper.

Wij zijn super tevreden vanaf de eerste kennismaking tot aan de aflevering.

Rob,
Heumen
26-07-2022

Goede service

Goed geholpen en netjes alles afgehandeld, eerst indruk van ons bezoek was goed. M.v.g. Gerwin sluiters.

Gerwin sluiters,
Ven-zelderheide
16-07-2022

Onderhoud Autto

Het onderhoud van de auto is correct uitgevoerd en afhandeling was ook correct, helaas was alleen bij het afleveren het minder, zeker 10 minuten staan wachten terwijl er een persoon achter een deal zat en totaal geen aandacht schenkt toen ik daar stond te wachten.

Leo,
Venray
14-07-2022

Uitstekend

Wat een topervaring bij de aan- en verkoop van onze auto bij autobedrijf Hansen. Duidelijke uitleg, transparant, goede service en super klantvriendelijk.

Frank,
Venlo
07-07-2022

Prettig geholpen bij de aankoop van de auto.

Vriendelijk en uitgebreid geholpen bij de aankoop van de auto, ook duidelijke uitleg bij het ophalen van de auto. Zeer tevreden.

Ingrid Diesbergen-Verweij,
Venray
04-07-2022

Prima, de luxewagen!

Prima, geholpen. Tevreden met de aankoop.

Lody,
America
01-07-2022

Een vertrouwd gevoel

Zaken doen met Hansen voelde goed, verkoper Bas Gielen was kundig open en eerlijk en vooral totaal niet opdringerig. Aangezien ik zelf niet veel verstand heb van de techniek van auto's vond ik het een zeer prettige ervaring. Auto is keurig netjes afgeleverd en men heeft meer gedaan dan bij de koop was afgesproken.

Ron,
Wessem
01-07-2022

Super goed ontvangen en geholpen.

Vanaf de eerste moment ontzettend vriendelijk, denken graag mee en super goed ontvangen. Kortom, happy Customer.

E.Saka,
Venray
29-06-2022

Fijne en aardige verkoper en vriendelijk geholpen

Goed ontvangen en goed geholpen en de auto ziet er netjes uit

Else,
Apeldoorn
28-06-2022

Fijn en klantgericht

Zeer vriendelijk en aangenaam onthaal. Het voelt snel vertrouwd en men heeft alle tijd voor je. De afspraken zijn goed en duidelijk. Ze geven een goede service. Kortom wat mij betreft niets dan lof!!! Daar kan menig garagebedrijf een voorbeeld aan nemen!

Anna Hoogenbosch,
Rijkevoort
23-06-2022

Naar tevredenheid behandeld. Gastvrij en deskundig.

We zijn naar tevredenheid behandeld en het is belangrijk voor ons om ook in het vervolg goed gehoord te worden. Vertrouwen en garantie is belangrijk bij de aankoop.

M.J.H. Janssen,
Panningen
23-06-2022

Topkwaliteit service

Erg goed geholpen!

Sejad,
Voorhout
23-06-2022

Prima service door klantvriendelijke mensen

Werken via planning, goed overleg en klantvriendelijk.

J.F.M.,
Kessel
21-06-2022

zeer goed en persoonlijk

Direct vertrouwd gevoel bij het eerste gesprek. Goede uitleg van alles en de auto is zoals belooft. Bij aflevering nog mooie attentie voor ons . Zeer tevreden

M van Zuilen,
Well L
20-06-2022

erg goed, klantvriendelijk

Een bedrijf wat het hart op de goede plek heeft, klantvriendelijk . Mooie en goede auto gekocht met perfecte service .

R.G.,
venray
20-06-2022

Tevreden koper!

Erg prettig ontvangen en geholpen bij de koop van een occasion door Bas. Complimenten en dank!

Jeffrey,
Beringe
20-06-2022

Uitstekende service

Pas geleden hebben we een andere auto aangeschaft en kwamen terecht bij Hansen / VDNS in Venray. Na de nodige informatie uitgewisseld te hebben viel de keuze op de Nissan Qashqai 1.6 N-Connecta. Na een uitgebreide proefrit en enkele prettige gesprekken met verkoper Mathieu Pama werd alles naar onze wensen geregeld. De Nissan bevalt tot nu toe uitstekend en ga ervan uit dat de after sales net zo goed is als het voortraject Met vriendelijke groet Ron Verhaegh

Ron,
Venlo
19-06-2022

volgens afspraak netjes en correct geholpen

keurig volgens afspraak geholpen

Annie Cox-Hendriks,
Horst
18-06-2022

Top snel,vakkundig

Zeer prettige behandeling, afspraak netjes ingepland, vakkundig behulpzaam personeel.

T.H.J.,
Best
17-06-2022
Auto weg achtergrond

Dit biedt niemand anders

NL

Ik weet mijn kenteken niet