Klantervaringen

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.4!
Gebaseerd op 844 echte klantervaringen.

Bekijk meer op klantenvertellen.nl

Klantvriendelijk, eerlijk en professioneel, tevens was de koffie ook goed

Zie hierboven!

Arno,
Hiddink
25-03-2023

Top verkopers... het zijn gewone mensen!!!

Alles perfect geregeld. Goed de tijd genomen om alles te bespreken. "Open" medewerkers, met humor! In de showroom alles picobello in orde. Administratief ook perfect. Een goede aanrader!

Bert,
Venray
25-03-2023

Alles volgens afspraak goed geregeld

Een week geleden aantal proefritten gedaan bij VDNS Hansen in Venray. Vriendelijke behandeling duidelijke antwoorden op vragen die wij hadden. Nette onderhandelingen alle afspraken nagekomen. En nu gaan we genieten van onze aankoop KIA Ceed uit 2022. Bedankt Pim van der Putten!

Dustin,
Vleuten
25-03-2023

Prettig contact

We zijn bijzonder goed geholpen met het uitzoeken van onze nieuwe auto

Gerald Seuren,
Vierlingsbeek
16-03-2023

goed

mijn eerste ervaring was goed de tweede minder maar het kwam wel goed

Leo Pingen,
Tienray
16-03-2023

Goede ontvangst en overdracht!

Goede uitleg, er wordt genoeg tijd voor uitgetrokken. Prettige omgeving

H,
Venray
14-03-2023

ruime keuze in occasions

prima geholpen, professionele benadering!

John,
Gemert
12-03-2023

Zoals verwacht weer prima!

Ervaring zoals verwacht prima ben ook niet anders gewend

Sjack,
Klokkemakerstraat 31 Well l
10-03-2023

Ontzettend goed

Ik kan iedereen autobedrijf hansen aanbevelen, zeer goede ervaring

André Flos ,
Overloon
09-03-2023

Gewoon goed

Prettig verkoopteam. Geen moment het idee gehad dat ik onder druk werd gezet bij de aankoop. Vooral de extra inspanning door verkoper Tom bij de aankoop van de Kia Xceed en het direct verhelpen van een probleem aan de auto na aflevering heeft mij de indruk gegeven een juiste keuze te hebben gemaakt om de Xceed bij autobedrijf Hansen te hebben aangeschaft. Er zijn dealers genoeg waar je een auto kunt kopen, maar waar het bij mij voornamelijk om gaat is aftersales en nog het gevoel hebben dat je als klant wordt gewaardeerd.

Rob ,
Helmond
09-03-2023

Vriendelijk en professioneel

Wij zijn geholpen door Pim. Uiterst vriendelijk en professioneel. Toen op het laatste moment de accu het begaf werd dit meteen verholpen. Wij zijn zeer tevreden.

Wen,
Sevenum
08-03-2023

Ik ben zeer tevreden

Bedankt voor het leveren van een nette jong gebruikte Xceed

Rick ,
Willemsen
05-03-2023

Wij zijn zeer professioneel geholpen.

VDNS Hansen eens het eerste autobedrijf waar we onze zoektocht begonnen. Na diverse omzwervingen zijn we toch weer bij Hansen terug gekomen en hebben er uiteindelijk onze nieuwe auto gekocht. Het assortiment is veelzijdig en divers dus een grote kans dat je er kunt slagen.

Math,
Hegelsom
28-02-2023

Redelijk

Ik heb een mooie Kia Niro gekocht met 7 jaar garantie, maar die garantie bleek er toch niet op te zitten, aangezien de beurten niet op tijd waren uitgevoerd en ook niet door een Kia dealer. Hier is veel mailverkeer over geweest. Er is afgesproken dat de 7 jaar Garantie bij de eigen bedrijven van VDNS geldt en dat ik kan reclameren als ik ergens anders met stukken kom te staan. Ik ben hiermee akkoord gegaan. De auto bevalt tot nu toe prima maar ik heb tot op heden die afspraken niet op papier (wel in de mail)

Sander,
Helmond
27-02-2023

Goed en netjes afgehandeld van begin tot eind.

Goed begeleid in het kopen van een andere auto. We komen er al jaren. Altijd lekkere koffie en fijne verkoper. Ook allerlei leuke attenties. Heel blij met mijn nieuwe auto. Kunnen we weer een aantal jaren vooruit.

José Linders ,
Tienray
26-02-2023

Uitstekend verzorgd

Zeer korrekt op alle fronten

Karel,
5855ab Well
24-02-2023

Fantastische service en prettige communicatie

Fantastische service en prettige communicatie

E.,
Arnhem
23-02-2023

Goede en eerlijke service

Wij zijn uitstekend geholpen en kregen alle ruimte en tijd om een keuze te maken.

L van Nistelrooy,
TEGELEN
22-02-2023

Zeer klantvriendelijk

Zeer klantvriendelijk geholpen, super aardige mensen en hele goede service

Melody,
Amstelveen
15-02-2023

aanvankelijk (onaangenaam) verrast, uiteindelijk tevreden

Op dinsdag 24 januari ging ik bij Autobedrijf Hansen kijken voor een KIA Niro en zag toen ook een Opel Mokka staan die mij wel aanstond. Ik vond het plezierig dat ik al direct een proefrit kon maken om een eerste indruk te krijgen van deze auto. Na een week ben ik opnieuw teruggegaan en heb de Opel gekocht. Met adviseur Bas werd afgesproken dat de Opel nog een grote beurt etc. zou krijgen en dat hij op 10 februari klaar zou zijn voor aflevering. Dus op vrijdag 10 februari ben ik teruggegaan en heb de Nissan ingeleverd en nog tekst en uitleg gekregen van Bas hoe een en ander en de technische snufjes werken.. Daarna vertrokken naar Kronenberg en bij thuiskomst ontdekt dat er flink stoom onder de motorkap uitkwam.....bij controle bleek de koelvloeistof er overheen te koken en al veel vloeistof had verloren. Mijn eerste gedacht was hoe kan dat nu, de auto heeft net een grote beurt gehad.....dat er iets niet in orde was, was wel duidelijk dus daarom ben ik direct teruggegaan naar de garage. Bij binnenkomst storing gemeld bij Bas die vervolgens Jelle vroeg om met mij te kijken naar de storing. Na een proefrit met Jelle bleek inderdaad dat er iets met het koelsysteem aan de hand was en daarom werd besloten om de auto achter te laten voor reparatie en heb ik vervangend vervoer gekregen voor het weekend. Gisteren heb ik ruim 400 km gereden met de Opel en geen problemen gehad, sterker nog, ik heb tevreden geconstateerd dat ik een goede keus heb gemaakt om voor deze auto te kiezen...dus om een lang verhaal kort(er) te maken, aanvankelijk was ik onaangenaam verrast door de storing, die is echter prima opgelost! Hartelijke groet, Gert-Jan Aerts

Gert-Jan Aerts,
Kronenberg
15-02-2023

Service met een hoofdletter.

Deskundig, zeer behulpzaam en vriendelijk.

Achille,
Holthees
13-02-2023

Prima

Vriendelijk geholpen, jammer van onze schade aan achterklep

Peter Winter,
Sassenheim
11-02-2023

Super

Zeer klantvriendelijk met een prettig gevoel en mooie auto de showroom verlaten.

Pierre ,
Gorinchem
09-02-2023

Prima service, en klantvriendelijk!

Berijdwillig om uitleg te geven, een proefrit mogelijk maken binnen minuten ook al staat de auto midden in de showroom. Klantvriendelijkheid en goed luisteren naar wat de klant wilt. Dat is wat de vriendelijke maar tevens professionele staf van Hansen doet.

Tosja,
Venray
08-02-2023

Prima service voor- én achteraf!

Prima ervaringen tot nu toe.

Fam.,
Janssen
08-02-2023
Auto weg achtergrond

Dit biedt niemand anders

NL

Ik weet mijn kenteken niet