Klantervaringen

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.4!
Gebaseerd op 642 echte klantervaringen.

Bekijk meer op klantenvertellen.nl

Prima geholpen en fijne sfeer

In een fijne sfeer werd de auto uitgelegd en toegelicht hoe deze auto bij Hansen in de showroom is gekomen. De occasion zag er prima uit en stond er keurig bij. Een proefrit van een uur gemaakt en was enthousiast. Ook de afwikkeling omtrent te prijs verliep volledig naar wens. Wij zijn tevreden.

Mario,
Helmond
06-05-2022

Heel correct en uitvoerig geholpen.

Goed geïnformeerd, alles wordt geregeld en er wordt ruim de tijd genomen om alles uit te leggen. Lekker kopje koffie en leuke presentjes.(we werden zelfs vriendelijk uitgezwaaid.) Een dag later werd geïnformeerd hoe de terugrit met de nieuwe auto was verlopen.

W.J.U.,
Oss
06-05-2022

Professioneel en fijn bedrijf

Aanbod, contact en uitstraling zijn van fijne professionele aard.

R.,
Venray
03-05-2022

Great service

I didn't expect that buying car will be so easy. Nice atmosphere and helpful seller (Bas).

Jolanta,
Helmond
01-05-2022

Helemaal Top

Proefrit met auto waar we voor kwamen was teleurstelling maar gelukkig had Bas(verkoper) geluisterd en deed een suggestie voor een andere auto. Alles op het gemakje, geen gepush, lekker bakje koffie. Na teleurstelling alleen maar zonneschijn. Super auto gekocht en vinden hem veel mooier dan onze 1e keus. Super geholpen. Zijn zelfs voor het ophalen van de auto opgehaald op treinstation. Best een afstand van Roosendaal naar Venray maar zeker de moeite waard. Dank je wel Bas

Brigitte,
Roosendaal
22-04-2022

Vriendelijk, betrouwbaar, kundig en goede service

Wij zijn vriendelijk en goed geholpen door verkoper Bas bij de aankoop van een gebruikte KIA Niro. Auto’s staan er netjes bij en Bas heeft ons goed geholpen. Alle gemaakte afspraken zijn netjes nagekomen. Kortom zeer tevreden met onze aankoop.

B.P.,
Baarlo
22-04-2022

Goede service met net dat beetje extra!

We zijn prettig ontvangen voor het bekijken van de auto. De inruilprijs van onze oude auto was zeer netjes. Bij aflevering goed ontvangen, alles mooi klaar met wat kleine extraatjes. Nieuwe banden ivm opmerking op de APK. Auto piekfijn in orde, uitleg over de systemen op het dashboard, alles gepoetst en volgens afspraak afgeleverd.

Wim,
Maastricht
21-04-2022

Fijne service, prijs-kwaliteit verhouding prima

Goede ervaring gehad met dit bedrijf.

Jeanette,
Venlo
21-04-2022

Vriendelijk, betrouwbaar & verstand van zaken!

Wij zijn heel vriendelijk en deskundig geholpen. Zeker een aanrader wanneer je een andere auto zoekt!

Yvonne,
Venray
21-04-2022

Uitstekende en plezierige autodealer waar klantgerichtheid en service voorop staan!!

Via internet een schitterende KIA Picanto 1.0 t-gdi uit 2020 gevonden bij Autobedrijf Hansen. Prettig telefonisch-en mailcontact met Verkoopadviseur Bas die prima meedacht over de (aankoop)mogelijkheden. Vervolgens snel een afspraak kunnen maken voor een proefrit en uiteindelijk een afspraak voor de aflevering van de Picanto gemaakt. Aangezien ik in Apeldoorn woon en niet (meer) beschikte over een auto, boden verkoopadviseurs Bram en Bas aan om mij tijdens beide afspraken van Station Venray op te halen en mij ook weer terug te brengen. Klasse! Al met al ben ik zeer tevreden over de service en klantgerichtheid van autobedrijf Hansen. Jammer dat ik te ver weg woon, anders had ik mijn nieuwe auto absoluut laten onderhouden door deze dealer. Bas en Bram heel veel dank voor het plezierige aankoop proces. VDNS Autobedrijf Hansen Venray: wat mij betreft een aanrader! Frank N. Apeldoorn 19/04/2020

Frank N.,
Apeldoorn
19-04-2022

Heel goed behandelt

Netjes te woord gestaan Alles werd prima uitgelegd Heel goed geholpen met het overschrijven van de auto.

Wil,
Tienray
18-04-2022

Klantvriendelijk

Van verkoper tot monteur tot administratie allemaal heel klantvriendelijk

Sjaak Derks,
Nieuw bergen
17-04-2022

Zeer goed

Contact met Bas als zeer prettig ervaren.

Martha,
Venhorst
13-04-2022

Zeer klantvriendelijk

Goed geholpen en mooi autobedrijf met een professionele uitstraling

Henri ,
Malden Nederland
08-04-2022

Top!!

Zeer vriendelijk, eerlijk en welgemeend advies. Prijs / kwaliteit komen zeer goed overeen. Oplevering uitstekend door alles nog duidelijk door te nemen.

J.,
Horst
05-04-2022

Zeer tevreden

Ondanks wat stubbelingen toch een perfecte aflevering van de auto. Super verkoper.

Jan van Arsen,
Oostrum
04-04-2022

Wij zijn heel goed geholpen.

We zijn goed geholpen en kregen een mogenlijk voor een tweede testrit en de auto te kopen onder voorbehoud.

T,
Maasbree
29-03-2022

Zeer goed!

Goede uitleg, lekkere koffie, goed bereikbaar.

Ron Olsthoorn ,
Naaldwijk
19-03-2022

Zeer goed

Mijn tweede auto gekocht bij Hansen VDNS en zeer tevreden over de afwikkeling.

Jac,
Baarlo
17-03-2022

maken professionele indruk

Goed geholpen bij onze aankoop. Ze weten waar ze het over hebben en dat gaf gelijk een goede indruk.

Max,
Nijmegen
10-03-2022

Gastvrij, deskundig en verwarmd.

Een mooie positieve ervaring. Een verademing om.op deze manier begeleid te worden om een auto te kopen. Iets wat je niet alle dagen doet. Maar de begeleiding, de deskundigheid, de rust, de beslisdingsruimte die we kregen, zorgden ervoor dat we met grote tevredenheid terugkijken op deze aankoop.

Henk en Ria,
Zeeland
07-03-2022

Erg vriendelijke en zeer professioneel

In korte tijd 2 auto's bij Autobedrijf Hansen gekocht. Beide keren uitermate vriendelijke geholpen.

Aaron Noya,
Venlo
05-03-2022

Snelle en fijne hulp

Ik had n schurend geluid bij de achterwielen. Kon de dag erna terecht. Top

Angelique Elens ,
Venray
02-03-2022

Professionele hulp en veel tijd en aandacht.

Bij garage Hansen ben ik op een professionele manier geholpen bij de aankoop van de auto. Ik heb een uitgebreide testrit mogen maken en bij terugkomst lange tijd gesproken met de verkoper. Hij had alle tijd voor ons en heeft meteen geholpen met de inruil van de oude auto. Ook bij het ophalen van de auto was er veel tijd. De verkoper heeft alle tijd genomen en alles met mij doorgenomen in de auto. De telefoon gekoppeld alle technische snufjes die erop zitten uitgebreid doorgenomen. Al met al was het een enorm fijne ervaring,

Wouter den Teuling,
Leunen
02-03-2022

Super .

Goede ervaringen. Van proefrit tot en met de aanschaf van onze 'nieuwe' auto. Helemaal TOP.

Toon,
Grave
25-02-2022
Auto weg achtergrond

Dit biedt niemand anders

NL

Ik weet mijn kenteken niet