Klantervaringen

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.4!
Gebaseerd op 1044 echte klantervaringen.

Bekijk meer op klantenvertellen.nl

super goed

Hansen een vertrouwd bedrijf inde Autobranche.

Dieter Straetmann ,
Venray
17-04-2024

Nieuwe auto in no-time

We waren zonder afspraak naar Hansen gegaan omdat we ons wilden oriënteren. We konden meteen een testrit maken en kregen een duidelijke offerte mee. Alle vragen die we hadden werden snel beantwoord. Bij het ophalen van de auto werd ons nog eens uitgelegd wat de belangrijkste 'functies' waren en tevens werden onze telefoons aan de auto gekoppeld. We gaan zeker nog eens terug naar Hansen.

Martijn,
Hegelsom
17-04-2024

geweldig!!!

De uitgebreide informatie in alle rust en met humor overgebracht!

Renj,
Katwijk(NB)
17-04-2024

Prima geholpen!

Vriendelijk en behulpzame medewerkers.

Jos,
Eindhoven
16-04-2024

Heel prettig om bij Hansen een auto te kopen.

Bij Autobedrijf Hansen ervaar ik altijd een prettige sfeer en een persoonlijke en aangename benadering: niet even snel een auto verkopen, maar luisteren naar de wensen van de klant en tot een goed resultaat komen.

Ronald Vernooy,
Venray
16-04-2024

Goed en prettig geholpen

Zeer ruim de tijd genomen voor uitleg van de auto.

P,
Gemert
16-04-2024

Zeer tevreden over garage Hansen

Onze ervaring is een net bedrijf met hele aardige medewerkers. Alles in goede orde geregeld met perfecte uitleg van onze nieuwe auto. Dus als je een andere auto zoekt loop gerust bij garage Hansen binnen.

Rudi ,
Mill
15-04-2024

Perfect

Vriendelijk en behulpzaam met uitleggen. Komen afspraken ook goed na.

Louis ,
Oirlo
15-04-2024

Hele goede ervaring

Voor het eerst onze auto bij Hansen gekocht, wij zijn heel enthousiast over dit bedrijf. Er wordt echt de tijd genomen voor je , alle vragen die we hadden werden geduldig beantwoord , voelt erg goed. Wij hebben alle vertrouwen in het bedrijf en gaan met een goed gevoel op pad met onze nieuwe auto.

Mary,
Ottersum
12-04-2024

Prima ontvangst, goede afhandeling van onze aankoop!

Goed zaken gedaan, met uiterst vriendelijk, en attente verkopers.

Jos,
Stein
06-04-2024

Super!

Langs geweest voor een onderhoudsbeurt. Enorm klantvriendelijk en transparant. Top!

Noud,
Venray
06-04-2024

Veel aandacht voor de klant!

Wordt alles gedaan om de klant tevreden te maken en auto tip top in orde gemaakt!

Roland,
Koudekerke
03-04-2024

Fantastisch!

Geweldig geholpen door Bas bij de aanschaf van mijn nieuwe auto.

Thijs Berben,
Oostrum
25-03-2024

Zeer vriendelijk eerlijk en voortreffelijk geholpen

Al bij binnenkomst krijg je een goed gevoel Mooie prettig ingerichte showroom Vriendelijk personeel Klantgericht en zeer behulpvaardig We zijn zeer tevreden over onze aankoop

John,
Deurne
20-03-2024

Hele fijne service. Altijd het gevoel welkom te zijn

Als ik een vraag of probleem heb word ik altijd vriendelijk geholpen door iedereen. Ik heheb nooit het gevoel gehad dat ik niet serieus genomen werd

Wilma,
Boxmeer
16-03-2024

Erg fijne service & snelle levering

Nieuwe lease auto besteld waar in eerste instantie 14 maanden levertijd op zat. Omdat er nog enkele modellen in bestelling waren kon ik mijn precies gekozen model uit de voorraad krijgen waardoor de Kia Sportage GT-Line binnen 2 maanden afgeleverd kon worden. Tijdens ons bezoek aan de showroom zijn we netjes en duidelijk geholpen door verkoper Bas en konden we direct een proefrit maken. We konden zelfs de kinderstoel van onze dochter omzetten in de auto zodat we met het gehele gezin een proefritje konden maken.

Sjors ,
Oirlo
15-03-2024

Ontzettende goede service

Wat een fijne en vriendelijke dealer . Goede service en behulpzaam . Echt een aanrader

Cindy,
Horst
15-03-2024

Uitstekend

Netjes ontvangen. Alle tijd voor ons genomen. Zou de volgende keer weer terug gaan. Ik zou zeggen ga zo door.

Dennis,
Deurne
14-03-2024

Betrouwbaar, vertrouwd, klantvriendelijk autobedrijf

Zie boven, niets aan toe te voegen

Frans ,
Grubbenvorst
12-03-2024

Fantastische service, vriendelijke mensen

Kia Hansen in Venray is een super dealer. Ze bieden en goede service, bieden een luisterend oor en zijn vriendelijke, gastvrije mensen.

Albert,
Veenendaal
11-03-2024

Prettige verkoper met expertise die voldoende tijd had voor de klant met uitleg en advies.

Klantvriendelijk met goed advies en uitleg. Servicepakket een beetje dubbel gezien lidmaatschap ANWB. Prijs pakket staat niet verhouding bij zo'n "jonge"auto. Bij aflevering hadden we een andere verwachting, ramen niet mooi gepoetst en achterin niet schoon. Reserve wiel vervuild achterin. Thuis bij openen motorkap bleek beschermkap van zekering los in op de motor te liggen. Ik stuur separate foto's.

Bert,
Wanssum
09-03-2024

Perfect

Prima ervaring met de aankopp van onze.nieuwe auto

Roland,
Venray
08-03-2024

Geweldig geholpen door Hansen

Wij zijn geweldig geholpen in met de aankoop van onze Toyota door autobedrijf Hansen. Nu al een aantal km’s gereden en de auto bevalt helemaal. Dank jullie wel.

Peter,
Doornenburg
02-03-2024

Duidelijk, vriendelijk en goede service.

Vriendelijke verkoper die ons goed heeft geholpen bij de keuze voor een Kia die bij ons past. Zeer tevreden over de verkoper én de auto!

Ron & Alice,
Venray
29-02-2024

Zeer prettig geholpen

Afspraak gemaakt voor een proefrit. Eerste contact via telefoon was direct vriendelijk. De ontvangst in de showroom was ook prettig en persoonlijk. De auto was netjes gewassen en duidelijke uitleg gekregen. Communicatie tijdens de verkoop en na de verkoop toen ik enkele vragen had, was erg goed. Bij ophalen auto wederom zelfde service. Kortom; zeer goede ervaring

Joeri ,
Middenbeemster
28-02-2024
Auto weg achtergrond

Dit biedt niemand anders

NL

Ik weet mijn kenteken niet