Klantervaringen

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.4!
Gebaseerd op 778 echte klantervaringen.

Bekijk meer op klantenvertellen.nl

Geweldige service, eerlijk advies!

We zijn blij dat we de overstap hebben gemaakt van oostendorp naar Hanssen. Fijne begeleiding van Bas, open en eerlijke man!

Marcel,
Venray
28-11-2022

Super goed

Snel en super goed geholpen

Anja,
Venray
28-11-2022

Geweldige service.

Wij zijn heel goed behandeld. Lof.

A.sommerdijk ,
Venray
28-11-2022

Goede service

Netjes correct gewerkt

J.T.A.,
Boxmeer
28-11-2022

Goed

Prettige zaak en goed geholpen, al vanaf 2006

Ruud Bloemen,
Tegelen
28-11-2022

Nieuwe auto beleving

Van begin tot einde is de aanschaf van de auto top verlopen. Het contact met Pim was correct en persoonlijk verlopen.

J Smits,
Venray
26-11-2022

Op een fijne manier een Kia Niro occasion gekocht.

Duidelijke heldere communicatie tijdens het aankoopproces. Bij het ophalen van de auto ook goede uitleg gegeven door Pim over de bediening van de auto zelf. Al met al heel tevreden over de gang van zaken. en snelle service!

Jeu,
Overloon
26-11-2022

Vriendelijk en adequaat

Goed geholpen bij vervanging remblokken. Complimenten voor vriendelijke en persoonlijke ontvangst en voor de adequate afhandeling.

Ronald,
Venray
24-11-2022

Prima geholpen

Prima, en vakkundig geholpen.

N.C.C.,
Venlo
23-11-2022

Heel prettig

Heel goed

T.J.P.,
Leunen
23-11-2022

je word vriendelijke en goed geholpen

Ben goed geholpen en monteurs doen ook zijn best er voor als het ook kan word je meteen geholpen om het probleem van je auto te verhelpen iedereen is zeer vriendelijk

L.M.M.E.,
Venray
23-11-2022

Ben zeer tevreden

Goede planning kon wachten op de beurt , gewoon zeer te vrede.

H.G.M.,
Beringe
23-11-2022

Vriendelijke contacten en een goede prijs voor een gebruikte Kia Niro

Allereerst een zeer ruime keus uit nieuwe en gebruike auto’s Correcte afspraken tijdens de onderhandelingen met Bas Gielen. Een duidelijke uitleg van de mogelijkheden van allerlei instellingen van een hybride HEV Kia Niro. Ondanks het feit dat deze Kia al enkele jaren oud was, ziet deze auto eruit als nieuw. Een plaatselijke dealer heeft vele voordelen. Je wordt telefonisch zeer goed te woord gestaan. Ik ben zeer tevreden klant geworden en kan iedereen Autobedrijf Hansen aanraden.

Tiny,
Hendriks
22-11-2022

enorm fijn bedrijf waar tot in het ultieme meegedacht wordt

mijn tijdelijke behoefte aan een kleinere auto was geen enkel probleem

Johan Leo Sanders,
Venray
22-11-2022

Fantastich

Wat een topbedrijf! We zaten in een oriënterende fase, maar Pim heeft ons zo goed geadviseerd dat wij een perfecte keuze konden maken en nu heerlijk rijden in onze Kia Niro. Nogmaals Autobedrijf Hansen, bedankt!

Stephanie & Han,
Broekhuizen
22-11-2022

Van kijken tot aankoop top geholpen

Super geholpen, belofte nagekomen en een nette auto afgeleverd op de afgesproken datum. Ga deze zaak zeker aanbevelen voor ons 5 sterren.

Jan,
Cuijk
20-11-2022

Vriendelijke , goede en snelle service

Hulp bij aankoop Kia Soul.

Fam. Swinkels ,
Venray
19-11-2022

Heel goed

Aangezien mijn auto was gestolen, had ik snel een auto nodig. Dit was in Venray snel geregeld. Fijne verkoper.

Yvette ,
Venlo
18-11-2022

Goede persoonlijke service en aandacht, prima occasion

Wij hebben een gebruikte Kia Picanto gekocht. Werden zeer vriendelijk en attent geholpen en kregen een duidelijke aanbieding. Omdat een andere geïnteresseerde koper niet kwam opdagen voor een proefrit, konden wij direct een proefrit maken. De auto overtrof alle verwachtingen en de 2 aandachtspuntjes waren bij de aflevering netjes verholpen. Onze dochter rijdt nu trots rond in haar Picanto.

Ronald,
Helmond
16-11-2022

uitstekend. !!!!!

buitengewoon vriendelijk, en behulpzaam.

J.,
venray
14-11-2022

Geeft een betrouwbaar gevoel

Onze eerste aankoop bij garage Hansen, Pim heeft ons geholpen bij de koop van onze eerste automaat auto tevens hybride hij gaf onze goede uitleg over de auto, ook bij het afhalen van de auto, goede instructies zodat we wisten waar alle knopjes voor diende! Al met al tevreden over de aankoop van onze auto bij garage Hansen.

Albert en Wil,
Leunen
11-11-2022

Vriendelijk, volledig en nette aflevering

Erg vriendelijk geholpen door Bas Gielen. Een warm ontvangst, heerlijke koffie en bovenal een leuk autootje gekocht! Dank voor de service en tot ziens!

Fam Kleeven ,
Horst
11-11-2022

Uitstekende ervaring, zeer nette en attente mensen. Secuur!

Bij onze zoektocht naar een andere auto bij Hansen terecht gekomen. Keurige mensen, nette behandeling. Antwoorden op alle vragen en flexibel bij het maken van een afspraak voor een proefrit en de uiteindelijke koop. Aflevering van de auto sluit volledig bij voorgaande aan.

Johan,
Halsteren
11-11-2022

Super

Wij werden goed ontvangen, lekker kopje koffie erbij. Dhr Bas Gielen heeft ons prima te woord gestaan en super geholpen. Wij zijn zeer tevreden.

Marian,
Maastricht
10-11-2022

Wederom super geholpen!

Afgelopen maand heb ik voor de tweede keer mijn auto bij VDNS Hansen besteld. Wederom was de klantvriendelijk, expertise en service super. Als je het mij vraagt is VDNS Hansen een voorbeeld voor de vele autodealers in Nederland.

Noud,
Venray
09-11-2022
Auto weg achtergrond

Dit biedt niemand anders

NL

Ik weet mijn kenteken niet