Disclaimer

DealKiezer B.V streeft naar een gemakkelijke en eerlijke oplossing voor het verkopen van uw tweedehands auto. Op dit platform brengen wij vraag en aanbod dichter bij elkaar. Lees hier de disclaimer van DealKiezer.

 

Copyright

De informatie op deze website mag niet zonder schriftelijke en voorafgaande toestemming van DealKiezer worden gebruikt of gereproduceerd, anders dan het downloaden, en het bekijken daarvan op een enkele computer en/of het printen van een enkele hardcopy ten behoeve van persoonlijk, niet bedrijfsmatig gebruik. Het intellectueel eigendom berust bij DealKiezer.

 

Aansprakelijkheid

DealKiezer streeft naar een zo actueel mogelijke website. Mocht ondanks deze inspanningen de informatie van of de inhoud op deze website onvolledig en of onjuist zijn, dan kunnen wij daarvoor geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Fouten die daarbij ontstaan en herkenbaar zijn als programmeer dan wel typefouten, vormen nooit een aanleiding om een contract dan wel overeenkomst met DealKiezer te mogen claimen of te veronderstellen.

Aan de gegevens, zoals die in deze site worden weergegeven, kunnen geen rechten worden ontleend. Indien de gegevens op koopmijnautonu.nl afwijken van de gedrukte versie, dan prevaleert de laatstgenoemde.

 

Wijzigingen

Mocht deze disclaimer wijzigen, dan vindt u de meest recente versie van de disclaimer op deze pagina.