Hoe werkt het?

Wij helpen je van begin tot eind met de verkoop van je auto, maar jij hebt de touwtjes in handen! Bied je auto eenvoudig aan, ontvang betrouwbare biedingen, vergelijk en maak een keuze.

Benieuwd hoe wij precies te werk gaan?

Stap 1:Auto aanmelden

Meld je auto aan in vier eenvoudige stappen. Omschrijf de auto zo goed mogelijk. Dit verhoogt de kans op een bod naar waarde van jouw auto.
Voer je kenteken in
Beoordeel de staat van jouw auto
Upload foto's van jouw auto
Laat contactgegevens achter

Stap 2:Wij nemen contact op

Samen lopen we de aanmelding telefonisch na. Vervolgens wordt jouw aanmelding automatisch aangevuld met de opties en accessoires die bij jouw auto zitten. Hiermee krijgen RDW-erkende dealers een compleet beeld van jouw auto. Binnen 48 uur krijg jij inzicht in alle vrijblijvende biedingen op jouw auto.
Auto achtergrond weg onderkant

Stap 3:Vergelijk biedingen

In jouw eigen account kun je eenvoudig de biedingen vergelijken en de beste deal kiezen. Omdat wij transparantie belangrijk vinden kun je de biedingen vergelijken op basis van:
Prijsopbouw en overdrachtscondities
Afstand van jou tot de dealer
Recensies van onze RDW-erkende dealers

Stap 4:De deal

Heb jij de beste deal gevonden? Dan kun je gemakkelijk het bod accepteren en de verkoop definitief maken.

Je ontvangt direct een digitale verkoopovereenkomst met daarin alle gemaakte afspraken. Het enige wat jij hoeft te doen is contact opnemen met de dealer en een afspraak maken voor de overdracht. Na de overdracht ontvang je direct het geld op je rekening en een vrijwaring.
Auto achtergrond weg onderkant

Onze klanten beoordelen ons met een 9.4!

Gebaseerd op 1070 echte klantervaringen op klantenvertellen.nl.

Lees meer klantervaringen

Goede service

Bedankt!

Henk,
Cuijk
04-01-2021

Boven verwachting!

Uit mijn omgeving hoorde ik dat dit soort bedrijven vaak een (te) laag bod doen. Ondanks de twijfel toch geprobeerd en een redelijke prijs gekregen. Handig om te zien wat de recensie van de bieder is en of deze betrouwbaar is. Aangenaam verrast door de hulp.

Lotte,
Wageningen
08-06-2020

Binnen twee dagen alles perfect geregeld

Nadat de gegevens en fotos op de site waren geplaatst en na een telefoontje had ik de dag daarop al drie biedingen. Auto was dezelfde week al verkocht. Bemiddeling door dealkiezer was perfect. Je hebt zelf geen gedoe met potentiele kopers. Echt een aanrader.

Jim,
Noordwijkerhout
24-08-2020
Auto weg achtergrond

Dit biedt niemand anders

NL

Ik weet mijn kenteken niet